Paloma dhe Beniada Nishani gjatë ditës së sotme kanë ndezuar atmosferën brenda shtëpisë së BB VIP.

Derisa Vëllai i Madh u ka vënë muzikë në sfond, dyshja shfaqen duke bërë twerk në dhomën e gjumit.

Beniada menjëherë ka marrë vëmendjen edhe të banorëve por edhe të publikut me paraqitjen e saj.

Madje sot, disa nga banorët e kanë ngacmuar atë nëse mund të kishte një lidhje aty brenda nga ana e saj.