Ledjana Prenga u bë e famshme që kur mori pjesë në “Për’puthen”.

Ajo u shpreh se vjen thuajse çdo javë në Kosovë, teksa shprehet e mahnitur nga mirëpritja që i bëhet nga kosovarët.

E ftuar në ‘nKosovë Show’, ajo u shpreh se kosovarët i pëlqejnë për shumë arsye.

Gjithashtu shtoi se këtu sheh një frymë më dashamirëse se sa në Shqipëri.

“Njerëzit më pëlqejnë më shumë. Janë shumë të sjellshëm, të komunikuar dhe diçka ndryshe nga që rastis atje sidomos tek femrat shqiptare është se këtu të komplimentojnë më tepër. Dmth, në momentin që të shikojnë habiten, gëzohen tepër edhe wow sa bukur po dukesh. Gjithashtu më shumë më komplimentojnë femrat së sa meshkujt. Këtu she një frymë më dashamirëse sesa atje në Shqipëri” përfundoi ajo.