Argjentina Ramosaj është një nga zërat dhe formatet më të veçanta artistike në skenën ronë muzikore.

Nuk është shumë aktive me prurje të reja, por këngët e reperuarit të saj janë mjaftë të pëlqyera dhe dëgjohen me ëndje.

Argjentina duket shumë bukur dhe tiparet e mrekullueshme i ka trashëguar nga e ëma, Suzana Mushkolaj, që është padyshim një zonjë e pashme, shkruan “Kosovarja”.

Suzana njihet për elegancen dhe stilin klasik, ndërkohë që ka sjell në vëmendjen një foto të saj të para më shumë se 20 vitesh.

E bukur si dikur e si tani, apo jo?