Dubai njihet edhe si një ndër qytet me infrastukturë më të zhvilluar në botë. Gjithashtu ky qytet njihet edhe për “Qiellgërvishtësit” më të mëdhenj në botë.

Gjithashtu Dubai njihet si qyteti më i madh në Emiratet e Bashkuara Arabe, shkruan “Kosovarja”.

Këto janë disa nga arsyet e forta se përse shumë njerëz duan të shkojnë atje, për të pasur një eksperiencë unike në këtë vend të jashtëzakonshëm.

Si shumë njerëz dhe fogura publike, edhe këngëtarja Shpresa Gashi ishte në Dubai për të shijuar bukuritë e këtij vendi përrallor.

Ajo, ka ndarë një moment nga vizita me ndjekësit e saj në “Facebook”.


Etiketa: