Befasia e Big Brotheer VIP ka ndodhur sonte.

Iliri, Dagz-i dhe Einxhel ishin të nominuarit e kësaj të marte.

E befasia e kësaj nate ishte eliminimi i Einxhelit.

Ajo pas eliminimit është pritur në studio dhe ka hapur biletën e saj dhe ajo ishte biletë e kthimit.

Einxhel kthehet përsëri në shtëpinë e Big Brother VIP.

Ajo konsiderohet njëra ndër banoret më të forta të BBV-së.