Big Brother ka nisur natën e dytë të këtij edicioni VIP.

Për Fifin, Granitin dhe Semin u shfaq një klip, ku në një moment të ndodhur ditë më parë, Graniti futet në dush ku ishin Semi me Fifin, derisa kjo e fundit doli menjëherë nga aty.

Pyetja nga studio erdhi për Fifin se mos ishte xhelozi, por këngëtarja hodhi poshtë një gjë të tillë.

“E kam problem me u la me meshkuj në banjo, sidomos të huaj, thjesht du me u fërku vetë”, ishin fjalët e Fifit.