Një lojë që ka qenë plan i Arjolës dhe Donaldit ka tmerruar sërish Fifin.

Dyshja kishin planifikuar t’i trembnin banorët natën, por kjo gjë nuk u realizua nga ta, e shkak ishte Arjola e cila kishte parë një ëndërr të keqe.

Kur plani iu tregua edhe Fifit, kjo e fundit e ka përjetuar shumë keq.

Këngëtarja nga Kosova ka shpërthyer sërish në lot për këtë gjë, derisa ka treguar se me vite ka vuajtur nga ankthi dhe depresioni.

“Ne i kemi treguar problemet tona, nëse ajo do të bëhej unë nuk do të flija dot”,- tha Fifi teksa u largua duke shpërthyer në lot.


Etiketa: