Fjolla Morina nuk ndalëet me postimet e saj provokuese dhe gjithëherë më të bukura.

Artistja ka vendosur që në këto imazhe të paraqes në pahë linjat trupore, shkruan “Kosovarja”.

Derisa ka pozuar në karrike njëra nga fotografitë merë vëmendjen ku ajo ka bërë pozë dukë vënë në pahë të pasmet e bujshme.

Artistja ka qenë dhe vazhdon të mbetet në mesin e femrave më ‘hot’ të vipave të estradës e që e dëshmonë edhe në postimet e vazhdueshme.