Fjolla Svirca gjithmonë merr vëmendje me stilin perfekt që ka.

Në çdo kohë mbetët shembull për të gjithë femrat e tjera, pasi që në çdo kohë shkëlqen dhe duket unike, shkruan “Kosovarja”.

Me fotografinë e fundit që shihen e gjithë familja, merr vëmendje barku i Fjollës kun grit dilema për shtatzëninë e tretë.

Ja shikojeni se si duket.