Kryeministri i vendit, Albin Kurti, ka folur pas arritjes së marrëveshjes me Serbinë, për sektorin e energjisë dhe faturimin në katër komunat veriore të vendit, shkruan .

Kurti tha se me marrëveshjen e re, të arritur sot në Bruksel, qytetarët në atë pjesë do e paguajnë energjinë elektrike në institucionet e Republikës së Kosovës.

Tutje, Kurti thotë se e kanë bërë më të mirën me atë  u kanë lënë trashëgim qeveritë e kaluara.

Si thotë Kurti, kanë arritur që ta ndalojnë gjakderdhjen financiare.