Shi dhe breshër me intensitet të madh ka përfshirë sonte edhe fshatin Lluzhan të Podujevës, shkruan .

Në pamjet që kanë arritur në adresë të , shihet se breshëri ka zbardhuar këtë pjesë.

Raportohet se breshëri ka shkaktuar dëme të mëdha në kultura bujqësore.

Pamjet që kanë arritur në :