Gili dhe Iliri mbesin persona të dalluar në mediat rozë.

Duke qenë tejet të njohur tek publiku, në çdo kohë marrin vëmendje me jetën që bëjnë, shkruan “Kosovarja”.

Në këtë imazh të fundit, dyshja derisa shihen së bashku, mënyra e stilit dhe shkrepja e imazhit e dëshmon që ata të dy vetëm po rinohen çdo ditë e më shumë.

Po ashtu, nuk mungojnë komentet e shumta që kanë pranuar nga ndjekësit që kanë.

Ja shikojeni.