Çifti Asren Gjikolli dhe Elita Rudi u bënë pridër duke iu ardhur në jetë, Zëri.

Ndërsa, e plotësuan familjen e tyre me ardhjen në jetë të vajzës së tyre, Botës, pas djalit, Zërit.

Pritja e ëmbël iu lindi në mars të këtij viti, shkruan “Kosovarja”.

Me lindjen e Zërit, reperi pati portretizuar familjen me figura të animuara ndërsa së fundi e kompletoi duke shtuar edhe vogëlushen e tij.

Tani, tatuazhi u kompletua ku janë katër anëtarët e familjës “Gjiko, Elita, Zëri dhe Bota”.