Shefi i deputetëve të AAK, Besnik Tahiri, ka thënë se a duhet t’i mëshohet gjithmonë shishe tavolinës, që të sjellen ligjet në Kuvend.

“A duhet me e marrë shishen me i mështu qështu (i mëshon mbi 5 sekonda)…për me marrë vesh dhe me i sjell ligjet që i keni, A duhet me mëshu tavolinës kështu për me iu thane sjellne Ligjin e Pagave. Të kthehemi në një logjikë të shëndoshë të diskutimit”, ka thënë Tahiri./