Sipas The Sun, këngëtarja e “Levitating”, Dua Lipa ka vendosur të prodhojë një film nga pamjet e koncertit dhe “gjithçka që ndodh” në turne.

“Ekipi i saj është kontaktuar nga kompani të ndryshme, të cilat me të vërtetë janë të etur për të prodhuar një film koncert apo dokumentar me këngëtaren”, raportoi media.

Duke cituar burimin e tij, publikimi zbuloi, “Dua është e veçantë për atë që bën dhe nuk do të pajtohet me asgjë me të cilën nuk është e kënaqur. Por ajo ka nënshkruar që të ketë një kameraman në rrugë me të për të kapur gjithçka që ndodh.”

Burimi shtoi, “Por nëse ajo vendos ta kthejë eksperiencën e saj në një film, ajo mund të bëjë një pasuri sepse çdo shërbim transmetimi do të ishte i etur ta kishte atë në bord.”

Turneu i shumëpritur është planifikuar të nisë më 9 shkurt në Majami.