Aktorja e njohur e teatrit, filmit dhe televizionit, është një nga figurat më të njohura dhe të pëlqyera në vend.

Është dramatike, por edhe mjaftë komike, e këtë e ka dëshmuar në serialin “Çka ka shpija”.

Gresa Pallaska është një nga aktoret më të gjindshme para kameres, e siç mund ta shihni duket të jetë edhe pas saj, shkruan “Kosovarja”.

Së fundi e njohur nga karakteri i “Rabijes”, aktorja nga Prishtina Gresa Pallaska, paska dëshirë ta kalëroj edhe kameren.

E bukur në çdo pozicion, apo jo?