Korab Shaqiri është këngëtari shumë i dashur dhe i dëgjuar ndër vite nga publiku shqiptar, shkruan “Kosovarja”.

Është këngëtar, profesor dhe një bashkëshort e baba tejet i dedikuar ndaj të birit, shkruan “Kosovarja”.

Këtë vikend, Korabi e ka dërguar të birin Alteun në Teatrin e Kukullave, ku shihet se ai është kënaqur shumë.

Në fakt, ky është një shembull i mirë i dergimit të të vegjëlve në vende të tilla edukimi dhe argërtimi dhe se si tiu hiqen pak nga dora telefonët dhe paisjet e tjera teknologjike.