Është frizeri i njohur Kastriot Lleshi i njohur si Kaci, ai të cilit i besojnë shumë nga femrat e njohura të estrades kur është fjala për flokët.

Kaci, prej vitesh i ka kliente këngëtaret, aktoret dhe figurat publike të listes A, shkruan “Kosovarja”.

Së fundit në studion e frizerit nga Gjakova, ka shkuar edhe Vesa Luma, e cila është bjonde e përbetuar.

E tillë ka mbetur edhe më tej, ama Kaci i ka realizuar Veses në ndryshim në prerje, duke e freksuar mjaftë pamjen e këngëtares së munguar.