Ryva Kajtazi është këngëtare dhe aktore e afirmuar dhe përtej kësaj edhe një nënë e shkëlqyer dhe tejet e dedikuar ndaj dy fëmijeve të saj, shkruan “Kosovarja”.

Ryva, ka një vajzë, Dorelen katër vjeçare dhe një djalë.

E, Dorela padyshim që është dashuria e madhe e këngëtares, të cilen e kishte pritur gjatë.

Ryva, kujdeset shumë për fëmijët, duke nisur nga ushqimi e deri tek stili. Ja sa bukur e ka veshur Dorelen sot