Majlinda Zeka është njëra ndër femrat e estradës për të cilën nuk është se përflitet shumë.

Mirëpo, kur ajo shfaqet e kuruar deri në detajin e fundit e gjithë vëmendja ktheht nga ajo, shkuan”Kosovarja”

Së fundmi, ajo shpërndau një fotografi më kompete të bardha në të cilat po duket shumë e bukur.

Ajo, ndër të tjera, ka linja përfekte trupore dhe duket gjithmonë bukur./Kosovarja/