Armaldo dhe Kristi patn nj debat t nxeht mbrmjen e djeshme.

Maestro i tha Kristit se ky i fundit ka problem psikologjike q i jan shkaktuar nga qendrimi n shtpi.

Ai i tha Kristi se sht dobsuar shum dhe se ka nevoj t shndoshet kur t dal nga shtpia. Fjalt e rnda acaruan rn Kristin, i cili i tha Armaldos se sapo zhyti veten edhe m keq me deklaratat e tij pr t.