Haxhrije Kadriu nga Podujeva, ka nevojë urgjente për shërimin.

Bashkëshorti i saj, Arbi Kadriu, po kërkon ndihmë nga njerëzit e vullnetit të mirë.

Gruaja nga Podujeva vuan nga një sëmundje në veshka dhe operimi i saj mund të bëhet vetëm jashtë vendit.

Kushdo që ka mundësi të ndihmojë ose të interesohet më shumë për rastin, le të kontaktojë në këtë numër telefoni; 044 250 729