Ariana qëndron mjaftë aktive në rrjetet sociale, duke sjellë imazhe të ndryshme për adhuruesit e saj.

Së fundmi, ajo ka shpërndarë një fotografi nga një lokal, ku shihet se po kalonë shumë mirë , shkuan”Kosovarja”

E veshur shumë bukur dhe flokët e lëshuara Ariana duket për bukuri.

Ndër të tjera, ajo gjithmonë është e buzëqeshur dhe shpërndanë shumë pozitivitet./Kosovarja/