Sara Hoxha tashmë është e njohur për të gjithë, si një blogere shumë e dashur.

Këtë e dëshmojnë mijëra ndjekës në llogarinë e saj Instagram, të cilët e duan mjaftë shumë, shkruan”Kosovajra”.

Së fundmi, në llogarinë e saj Instagram ka shpërndarë disa imazhe ku shihet se ka shkuar për skijim dhe po e shikojn në maksimum.

Ndër të tjera, Sara është shumë e haupur për pyetjet që adhuruesit e sajnganjëherë ia parashtrojnë./Kosovarja/