Këngëtaret kosovare janë obsesionuar pas ndërhyrjeve në fytyrë dhe jo vetëm.

Të gjjtha duan të duken perfekt, andaj po përpiqem të korrektojnë çdo detaj sidomos në portretin e tyre.

Kësaj manie nuk i ka shpëtuar as Dafina Zeqiri, e cila prej vitesh ka nisur valën e ndryshimeve në pamjen e saj.

Nuk i mjaftoj korrektimi i hundës, mbushja e buzëve dhe gjoksit, por vazhdoj edhe me injektimin e botoksit e e fillerave në pjesë të ndryshme të fytyrës, shkruan “Kosovarja”.

Kështu dukej dikur, kur kishte ndërhyrje, por jo sa tani.


Etiketa: