Ofertë nga Australia për Cristiano Ronaldo-n? Tani për tani është thjesht një miqësi në një fazë shumë të hershme, por ideja e CEO të A-League, Danny Townsend, duket e qartë: futbolli australian do të ishte i lumtur të kishte pesë herë Topin e Artë në vendin e tij.

Townsend, duke folur në radion SportsFM, siç theksohet edhe nga The West Australian, tha: “Cristiano Ronaldo thotë se ai nuk merr dashuri dhe respekt nga Manchester United, por ne sigurisht që do t’i jepnim shumë dashuri dhe respekt këtu në Australi.

“Ne mund të mos jemi në gjendje të konkurrojmë financiarisht, por mund ta bëjmë atë në mënyra të tjera. Natyrisht që është një ëndërr më shumë se një gjë konkrete, por sigurisht që kemi një propozim bindës për t’u marrë parasysh këtu në Australi”.

Do të shohim nëse kjo qasje e parë do të pasohet nga diçka më konkrete. E sigurt është se pas asaj që po ndodh mes portugezit dhe Manchester United, lojtari do të detyrohet të kërkojë një tjetër akomodim. Kushedi nëse deti dhe kangurët mund ta tërheqin atë…