Këngëtari Korab Shaqiri e ka ruajtur linjën e tij të pa tradhëtuar si këngëtar, që publiku e njeh dhe pëlqen prej vitesh.

Ai, gjithmonë ka qenë tejet i kujdeshëm në përzgjedhjen e materialeve muzikore dhe jo vetëm, shkruan “Kosovarja”.

Ndryshe, Korabi gjithmonë ka shfaqur lidhjen e fortë me të shoqen, që është pika e tij e dobët.

Bashkëshortja e Korab Shaqirit, sot ka pasur ditëlindjen dhe nuk ka munguar urimi i bukur i të shoqit.