Ashtu si e do zakoni i thuajse t gjith Primeve, banort i jan prgjigjur pyetjes se kush do t dal kt jav nga shtpia e Big Brother.

Kristi tha se kt Prime ndodhet shum i qet dhe se e ka marr m mir si nominim. Ai tha se sht ndjer i lnduar dhe se m shum sht ndjer keq natn e shtun.

Jam i zhgnjyer, fillimisht jam zhgnjyer nga Olta, pastaj nga Armaldo e m pas Luizi, nga kto t tre.

Besoj se sot del Armaldo, sepse kam par nj an t tijn qai nuk sht m joker-i fillimit, tha Kristi.