Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka arritur në Komunën e Podujevës, shkruan .

Vizita e Kurtit dhe e ministres Donika Gërvalla, është bërë në kuadër të aktiviteteve të organizuara për Javën e Diasporës.

Vijon…