2 Ton është njëri ndër rep artistët që dëgjohet mjaft shumë dhe çdo këngë e tij padyshim se kthehet në hit.

Së fundmi 2 Ton ka qëndruar më në hije në krahasim me si jemi mësuar ta shohim reperin, a ka reperi ndonjë projekt të radhës këtë ende nuk e dimë, shkruan “Kosovarja”.

Ajo që ka rënë në sy së fundmi është një foto që ka postuar 2 Ton.

Ai shihet bashkë me nënën e tij që e ka shoqëruar me fjalën “Të dua”. /Kosovarja/