Kryeministri Albin Kurti ka folur pas disfatës që pësoi mbrëmë në raundin e dytë të zgjedhjevelokale.

Kurti u pyet se a do ketë reforma brenda VV’së pasi doli fituese në vetëm 4 komuna.

Ai u la fajin partive të tjera për humbjen e tij, derisa tha se ka një defect e që do kihet parasysh.

”Administrimi I procesit zgjedhor të balotazhit nga KQZ ishte shumë I mirë, dhe I përgëzoj për angazhimin. I uroj kryetarët e komunave, ata do kenë shumë beteja dhe punë në përballjen me krimin dhe korrupsionin, posacërisht në fushën e ndërtimit të egër, ku paratë ttona po shpërlahen, unë do bashkëpunoj me ata që do ta luftojnë krimin. Rezultati jo I kënaqëshëm vjen si rezutlat I defekteve të brendshme që duhet ti analizojmë më gjatë në vijim, si dhe I bashkimi të gjithë tjerëv e kundër vv’s”, tha Kurti.