Me shumic votash nga publiku, Sabiani u eliminua prfundimisht nga shtpia e Big Brother Vip.

Ai ishte n nominim kt jav me Antonetn, Armaldon, Deamishel, Fotini, Nitn dhe Qetsorin.

Sabiani hoqi dor prfundimisht nga mimi i madh.