Ka përfunduar takimi i antarsisë së SBASHK ku u diskutua për propozimin e deputetit të VV-së, Ardian Gola, për të zëvendësuar metodën aktuale të grevës me atë të mos vendosjes së notave për nxënësit

.Ky propozim nuk u pranua nga antarsia dhe rrjedhimisht greva vazhdon edhe në ditët në vijim.

Lajmin e ka konfirmuar për “Gazeta Blic” nenkryetari i SBASHK, Ymer Ymeri.