Ledri dhe Sara shumë herë e dëshmojnë që janë të pakompleksuar.

Dyshja ndajnë momente të shumta me ndjekësit që kanë, shkruan “Kosovarja”.

Duke shfaqur lumturinë mes veti, ata shihen me imazhe të shumta dhe dallohen si çift që gjithmonë përjetojnë ditë të mira.

Këtë herë, shfaqen duke shkëmbyer puthje në publik.

Mos të harrojmë, Ledri dhe Sara janë prindër të një vajze.