Leonita Gashi është 22 vjeçare dhe vuan nga sëmundja e tumorit në qelizën e kockave.

Për shërimin e saj duhen 30 mijë e 500 euro.

Familjarët kanë kërkuar ndihmën e dashamirësve në këto ditë të vështira.

Informata më shumë në foto: