Leonita është një femër që në çdo situatë tregohet e zonja.

Ajo me pozat e shumta që publikon, në shumë momente kalon në lajm dhe merr vëmendje me pozat e ndryshme, shkruan “Kosovarja”.

Që nga dita kur është bërë nënë për herë të parë, Leonita përjeton vetëm momente lumturie.

E, këtë herë ajo ndau imazhin më të mirë pranë të bijës.

Ja shikojeni.