Linda Hakaj është këngëtarja e njohur kosovare me zërin e mrekullueshëm dhe ngjyrën e pa krahasueshme që posedon.

Linda, është irrituar me realitetin aktual në vend dhe ja se çfarë thotë:

Rritet çmimi i energjise

Rritet çmimi i naftës

Rritet çmimi i artikujve esencial ushqimor

Rritet çmimi i mbijeteses……………. etj etj etj

Ora policore , po…….

Me punu nuk ke mundesi……..

Diaspora se ka obligim me na mbajt gjithe jeten…….

Denime kaaaah te sillesh……..

As termine ne mbasada nuk po ka mundesi me me caktu se jane blloku faqet kreeejt

( SE SOT KISHA SHKU PREJ KETIJ VENDI)

qe fort e du, e me dhem shpirti çdo dite e ma shume😔😔😔😔😔.

!!Mos komentoni najsen palidhje se sot baaash keq jam tu i perjetu keto çka po ndodhin keto ditet e fundit.

Kthjelluni ju qe premtuat neper fushata e qe po premtoni!!!!!!!!!

Ka të drejtë, Linda!