Arbitri Andre Marriner u trondit nga Kalvin Phillips i Leeds United në stadiumin e Tottenham Hotspur këtë mbrëmje.

Marriner u emërua për të gjykuar Tottenham kundër Leeds në Londrën e Veriut, një ndeshje mes dy skuadrave që kanë shumë nevojë për një fitore.

Leeds United strike first. Tottenham Hotspur fumbling. Antonio Conte can’t believe. The goal came moments after Andre Marriner tumbled. #TOTLEE pic.twitter.com/vyv2SqkLHO

— Ken Aseka (@KenAseka) November 21, 2021

Arbitri do të kishte shpresuar të kalonte nën radar gjatë rrjedhës së garës, e tillë është shenja e një arbitri të mirë, por ai e ka gjetur veten nën qendër të vëmendjes.

Marriner nuk ka bërë asgjë të gabuar – nuk ka pasur vendime të dyshimta – përkundrazi ai u rrezua pas një perplasje me Kalvin Phillips.

Phillips nuk kishte absolutisht qëllim që të përplasej me Marriner, por pa dashje e përmbysi.

Marriner duhej të ngrihej në këmbë dhe të përpiqej të arrinte lojën pasi u rrëzua në fushe, një moment i sikletshëm për arbitrin – por turmës e pëlqeu!

Fall of the current Marriner😂

Caption: Jim Proudfoot pic.twitter.com/ghLAgl2JpV

— Aakash Bakhle (aakashb.s◎l) (@aakashb_95) November 21, 2021