Loredana është artistja e cila konsumon mjaftë shumë duhan, dhe këtë mund ta vëreni edhe nëpër rrjetet sociale.

Në një intervistë ka thënë se është konsumuese e rregullt e duhanit dhe se pa të nuk mund të rrijë, shkruan”Kosovarja”

Ajo shihet mjaftë shpesh me duhan në duar dhe së fundmi në një studio, ku ndoshta edhe do të sjell ndonjë projekt muzikor.

Ndër të tjetra Loredana pëlqehet në masë të madhe nga të rinjtë, këtë e tregojnë edhe ndjekësit në Instagram./Kosovarja/