Lori Hoxha qëndron mjaftë aktive në rrjetet socilale, duke sjellë imazhe nga më të ndryshmet.

E kemi parë shumë shpesh të sjelli imazhe të ushqimeve të ndryshme , mirëpo asnjhërë të bakllavasë, shkruan”Kosovarja”.

Së fundmi, në llogarinë e saj Instagram ka shpërndarë disa fotografi, prej të cilave dominon bakllavaja dhe si duket Lorit i pëlqeka shumë.Ndër të tjera, kolegët e saj ankohen nganjëhëerë për të sepse sjellë ëmblsira në punë dhe skanë si ti rezistojnë.

Këtë detaj Arbana e ka treguar shumë shpesh në InstaStory në Instagram./Kosovarja/