Pas shumë kritikave nga lider vendorë dhe ndërkombtarë ndaj Bashkimin Evropian për hezitimin që të liberalizojë vizat për Kosovën, si duket një gjë e tillë do të ndodhë me datë 22 të muajit të ardhshëm, përkatësisht në mbledhëjen e radhës e Komisionit Evropian.

Burime të Kosova Post marrin vesh se me 22 qershor të këtij viti do të hiqet regjimi i vizave për vedin tonë.

Ndërkaq, sot edhe Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, përmes një postimi në Twitter, Osmani gjithashtu ka bërë thirrje që BE-ja t’i japë fund siç shprehet ajo “4 viteve të mohimit të padrejtë dhe të papranueshëm të liberalizimit të vizave për Kosovën”./KosovaPost/