Qingji i ka përplasur sërish dyshen Beatrix – Donald.

Beatrix është shprehur e mërzitur që Donaldi nuk i ka kushtuar mjaftueshëm vëmendje në zgjedhjen e kafshëve shtëpiake për t’u kujdesur dhe kjo ka shkaktuar përplasjen e dyshes.

Donaldi i ka thënë Beatrixës se po bën si fëmijë, ndërsa kjo e fundit i ka thënë se e kishte me shumë qef qingjin.

Kjo është një pjesë e debatit të dyshes:

Beatrix: Nuk shkova direkt me e kapë qingjin.

Donaldi: Nuk është problem se e kapa unë qingjin, po pse bën si fëmijë, më heq trurin fare!

Beatrix: Se e kisha me qef shumë.

Donaldi: Të më thuash mua acarues, pse acarues, gjëja që unë e urrej te njerezit është të jenë të bezdisshëm.

Beatrix: Jo unë po ndjehem e bezdisshme.

Donaldi: Të thuash ato gjëra më duken pa sens fare. Mua më dukesh shumë fëmijë.