Me rikthimin n program, Arjani ka zbuluar se Mevlani ka ndryshuar shije dhe mund t ket iden se kush prfshihet n shijet e saj.

Mevlani: Jam m i qet. Arjan pse m sheh t gjith kohs? T ka marr malli pr mua?

Arjani: M shkruajn shum njerzit pse sht Mevlani beqar.

Mevlani: Nuk mrzitem se gjysma e atyre q thon pr mua, jan vet beqar.

Arjani: E di far shijesh ke, por m duket se ke ndryshuar shije.