Erioni dhe Mikela prej javësh kanë shprehur pëlqimin për njëri-tjetrin. Madje, Mikela ka thënë se së shpejti do largohet nga emisioni dhe nëse nuk del me Erionin, do dalë vetëm. Megjithatë, kohët e fundit marrëdhënia mes tyre ishte ftohur.

Në puntatën e ditës së sotme, janë transmetuar pamje nga prapaskena mes Erionit dhe Anës që nuk i kishim parë. Ata duken shumë të afërt dhe gati sa nuk shkëmbyen një puthje me njëri-tjetrin. Teksa kanë shkëmbyer dhe fjalë të ëmbla të tipit “Je dritë”, “Ta haj zemrën”.

Pasi u transmetuan pamjet e nxehta të Anës dhe Erionit në prapaskenë, ku dukeshin sikur po bëheshin gati për të shkëmbyer puthje, Mikela u prek shumë.

Sapo do të fillonte takimi 4 minutësh i Anës me Erionin për të sqaruar afrimitetin, Mikela u largua nga studio. Ajo goditi me shuplakë dhe ia la mikrofonin aty.

Për disa çaste, Erioni nuk reagoi por Ana e nxiti që t’i shkonte mbrapa për ta qetësuar për hir të afrimitetit që kanë pasur.