Ajo është bërë pjesë e “BBV”.

Arjola Demiri ka lënë fëmijët e saj dhe ka hyrë në spektakël

Ndërkohë, ajo sonte tha se po i mungojnë fëmijët dhe mendjen e ka jashtë edhe pse gjendet aty brenda.

Aktorja u përlot gjatë emisionit teksa tregoi se fëmijët po i mban motra e saj duke u kujdesur për ta.