Alban Pllana, një i ri kosovar që jetonte në Suedi, ka ndërruar jetë, shkruan .

Lajmi u bë i ditur nga familjarët e të ndjerit.

Familjarët kanë njoftuar se për ceremoninë e varrimit dhe të pameve do të njoftojnë me kohë.