Të pakët janë artistat e muzikës që ndajnë momente me familjarët e tyre.

Njëra prej tyre që pa ndrojtje ndanë imazhe edhe me prindërit e saj është, Yllka Kuqi.

Artistja ka ndarë një fotografi krahë nënës së saj ku shihet të kenë qenë në një fest, shkruan “Kosovarja”.

Ka qenë vëllau i artistës që ka ndarë fotografinë në InstaStory derisa ka etiketuar, Yllkën dhe në mbishkrim ka  thënë:” Nëna ime si 18 vjeçare”.

Veshur në fustan të zi e të gjatë me flokët lëshuar, nënëa e këngëtares i kishte marë ‘rrezen’ të bijës.

Derisa, Yllka shihet të ketë performuar këtë mbrëmje veshur me fustan të kuq e të gjatë që mbantë mikrofon në dorë dukej mjaft unike.