11:56 | 26 Nentor 2021

11:56 | 26 Nentor 2021

Ka përfunduar mbledhja e përbashkët e Qeverisë së Kosovës dhe asaj të Shqipërisë.

Në fund të mbledhjes kryeministrat dhe ministrat e dy qeverive realizuan një fotografi të përbashkët, shkruan lajmi.net.

Gjatë mbledhjes së sotme u dakorduan një sër marrëveshje të rëndësishme për zhvillimin ekonomik dhe lëvizjen e njerëzve dhe mallrave.

Ndër to, është ajo për ndërtimin e hekurudhës Durrës-Prishtinë, pastaj heqja e kontrolleve fizike në kufi, lejeqëndrimi, unifikimi i abetares dhe të tjera.

Në fund të mbledhjes u nënshkruan marrëveshjet mes kryeministrave Kurti e Rama si dhe ministrave përkatës. /Lajmi.net/