Nora Istrefi në çdo kohë merr vëmendje me pozat e shumta që publikon.

Pasi që ka një përkushtim të madh tek ndjekësit, duket perfekte dhe person që dallohet me linjat e trupit, shkruan “Kosovarja”.

Shumicën e rasteve ajo provokon me veshje të ndryshme, duke ekspozuar trupin.

Këtë herë, Nora shfaqet me veshje sportive dhe befason se si duket.