Meridian Ramçaj me t’u futur në shtëpinë e Big Brother VIP si cak zgjodhi Donaldin për ta sulmuar, e pikërisht në pikën e tij të dobët, Bora Zemanin.

Meridiani qysh në ditët e para i tha Donaldit se jashtë identifikohesh si Donaldi i Borës dhe kjo gjë nuk i pëlqeu aktorit nga Vlora ku dhe aty mori kthesën dhe u afrua më shumë me Trixën, gjë e cila bëri që rrjeti të shpërthejë kundër Meridianit.

Mirëpo, me t’u larguar nga Big Brother VIP javën e kaluar, Meridiani në studio tha të kundërtën e asaj që kishte thënë brenda BBV-së, duke thënë se ai do ndjehet krenar nëse do i thonin se njihet si Meridiani i Marsit (të dashurës së tij).

Këto deklarata i ka publikuar Romeo i cili ka bërë edhe një shkrim ku e quan qofte Meridianin.